x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat decedat şi un altul rănit, în Argeș, într-un accident provocat de un şofer care avea permisul suspendat

Un bărbat decedat şi un altul rănit, în Argeș, într-un accident provocat de un şofer care avea permisul suspendat

24 Dec 2019   •   09:31
Un bărbat decedat şi un altul rănit, în Argeș, într-un accident provocat de un şofer care avea permisul suspendat

Un bărbat a decedat şi alţi doi au fost răniţi, în noaptea de luni spre marţi, în urma unui accident rutier produs DN 73D, în localitatea argeşeană Boteni.

"Din verificările efectuate până la acest moment de către poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că un bărbat de 40 de ani din Boteni, care ar fi condus un autoturism pe DN 73D, având direcţia de deplasare Boteni - Mioveni, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, a acroşat un autoturism parcat în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu un gard din beton. În urma evenimentului a rezultat decesul unui bărbat de 42 de ani, din Boteni, rănirea gravă a pasagerului spate, un bărbat de 28 de ani din aceeaşi localitate, respectiv rănirea uşoară a conducătorului auto, ambele persoane rănite fiind transportate la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Poliţiştii au constatat că şoferul avea permisul de conducere suspendat şi consumase băuturi alcoolice.

"În urma testării celui în cauză cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mică decât 0,40 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, acesta figurează cu dreptul de a conduce suspendat", au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: argeş accident