x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat din Cluj a fost arestat preventiv pentru şantaj şi camătă

Un bărbat din Cluj a fost arestat preventiv pentru şantaj şi camătă

23 Ian 2019   •   15:18
Un bărbat din Cluj a fost arestat preventiv pentru şantaj şi camătă

Un bărbat de 47 de ani, din Turda, a fost reţinut de poliţişti şi apoi a fost arestat preventiv, după ce a ameninţat o persoană căreia i-a dat un împumut cu o dobândă de 50% lunar.

"Conform investigaţiilor efectuate, în luna iunie 2017, cel în cauză ar fi împrumutat 600 de lei persoanei vătămate şi i-ar fi aplicat o dobândă de 50% lunar. Persoana vătămată i-ar fi returnat, până în prezent, 5.400 de lei. De asemenea, în cursul lunii decembrie 2018, cel în cauză ar fi ameninţat cu acte de violenţă aceeaşi persoană, pentru faptul că aceasta nu i-ar fi returnat banii împrumutaţi. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 40%", se arată într-un comunicat transmis, miercuri de IPJ Cluj.

În urma unei percheziţii efectuate la domiciliul celui în cauză, poliţiştii au descoperit şi un cartuş de pistol mitralieră.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda - Biroul de Investigaţii Criminale au efectuat o percheziţie la domiciliul unui bărbat, de 47 de ani, din Turda, bănuit de comiterea infracţiunilor de şantaj şi camătă. De la locuinţa acestuia, au fost ridicate agende cu însemnări, bani, obiecte anume confecţionate pentru lovire şi un cartuş de pistol mitralieră, bunuri care consolidează probatoriul în cauză. (...) În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe bărbat. Ulterior, magistraţii au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile", se mai arată în comunicat. AGERPRES

×
Subiecte în articol: barbat arestat camata cluj