x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat din Galați a ajuns la spital după ce s-a împuşcat cu arma de vânătoare

Un bărbat din Galați a ajuns la spital după ce s-a împuşcat cu arma de vânătoare

28 Ian 2018   •   16:35
Un bărbat din Galați a ajuns la spital după ce s-a împuşcat cu arma de vânătoare

Un bărbat din judeţul Galaţi a ajuns duminică la spital după ce s-a împuşcat cu arma de vânătoare pe care o deţinea legal.

Bărbatul de 49 ani din satul Fundeanu, comuna Drăguşeni, şi-a luat arma şi s-a îndepărtat de casă câteva sute de metri, după care a tras. Norocul a făcut ca alicele care s-au descărcat în corpul lui să nu-i afecteze niciun organ vital, el reuşind să sune după ajutor. Şi-a chemat cel mai bun prieten, iar acesta a sunat la 112. Prietenul l-a luat în maşină şi l-a transportat până la întâlnirea cu ambulanţa.

"Am fost solicitaţi să intervenim la un caz, în satul Fundeanu, comuna Drăguşeni. Era vorba despre o plagă prin împuşcare, în membrul superior stâng. I s-a acordat primul ajutor de către echipajul nostru, după care a fost transportat la spital", a declarat directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că ar fi vorba despre o tentativă de suicid.

"Potrivit informaţiilor, bărbatul s-a deplasat cu arma la circa 500 m de casă, a tras şi s-a rănit. Apoi, a chemat un prieten care, la rândul lui, a chemat ambulanţa, dar l-a şi ajutat până la sosirea acesteia", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de uz de armă fără drept. AGERPRES

×
Subiecte în articol: bărbat impuscat vănătoare