x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat din Galați a fost reţinut după ce a fost prins în timp ce fura dintr-un magazin

Un bărbat din Galați a fost reţinut după ce a fost prins în timp ce fura dintr-un magazin

15 Feb 2019   •   12:49
Un bărbat din Galați a fost reţinut după ce a fost prins în timp ce fura dintr-un magazin

Un bărbat de 32 ani, din Galaţi, a fost reţinut pe bază de ordonanţă, după ce a fost prins în flagrant în timp ce sustrăgea mărfuri dintr-un magazin, se arată într-un comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit sursei citate, un bărbat din municipiul Galaţi a sesizat Secţia 1 Poliţie, prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi spart geamul uşii de acces într-un magazin de pe o stradă din centrul oraşului, pătrunzând în incinta acestuia.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, găsind în interiorul magazinului bărbatul în cauză, care avea asupra lui mai multe accesorii de telefoane mobile şi alte bunuri care aparţineau administratorului magazinului.

Suspectul a fost condus la sediul poliţiei unde, cu ocazia verificării identităţii, s-a stabilit că are 32 de ani şi domiciliază în Galaţi.

Poliţiştii l-au reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore şi continuă cercetările în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. AGERPRES

×
Subiecte în articol: hot galaţi