x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat din Giurgiu cercetat după ce a sustras suma de 10.000 de euro dintr-un seif cu amprentă digitală

Un bărbat din Giurgiu cercetat după ce a sustras suma de 10.000 de euro dintr-un seif cu amprentă digitală

13 Mar 2019   •   13:33
Un bărbat din Giurgiu cercetat după ce a sustras suma de 10.000 de euro dintr-un seif cu amprentă digitală

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din comuna Ogrezeni, judeţul Giurgiu, este cercetat pentru furt calificat după ce a pătruns într-o casă de vacanţă din localitate şi a sustras suma de 10.000 de euro dintr-un seif cu amprentă digitală.

"Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Mihăileşti au fost sesizaţi de către un bărbat de 63 de ani, din municipiul Bucureşti, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras suma de 10.000 de euro din locuinţa de vacanţa din localitatea Ogrezeni, judeţul Giurgiu. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că în interiorul locuinţei, pe un raft bărbatul avea depozitat un seif metalic cu deschidere pe baza de amprentă digitală, unde îşi ţinea banii care i-au fost sustraşi", se arată într-un comunicat de presă emis miercuri de IPJ Giurgiu.

În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat cel care a pătruns în locuinţă, ca fiind un bărbat de 30 de ani, din comuna Ogrezeni, judeţul Giurgiu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat sub îndrumarea procurorului de caz, fiind dispusă continuarea urmăririi penale faţă de acesta.

Din surse apropiate anchetei se pare că bărbatul în vârstă de 30 de ani a reuşit să deschidă seiful prin mijloace specifice, respectiv resetarea amprentei digitale. AGERPRES

×
Subiecte în articol: bărbat furt seif giurgiu