x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat din Harghita este în stare gravă la spital, după ce a fost atacat de urs, în zona localităţii Crişeni

Un bărbat din Harghita este în stare gravă la spital, după ce a fost atacat de urs, în zona localităţii Crişeni

22 Mar 2019   •   13:26
Un bărbat din Harghita este în stare gravă la spital, după ce a fost atacat de urs, în zona localităţii Crişeni

Un bărbat din localitatea Crişeni, comuna Atid, a fost rănit grav, vineri, de un urs care l-a atacat în timp ce se afla în pădure şi i-a provocat multiple răni muşcate pe torace şi membrele superioare.

Preşedintele Asociaţiei de Vânătoare "Hubertus", din Cristuru Secuiesc, Fazakas Attila, a declarat pentru AGERPRES că incidentul s-a petrecut în pădure, dar nu cunoaşte exact împrejurările în care a avut loc atacul animalului.

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Harghita, dr. Peter Szilard, a declarat că victima este un bărbat de 35 ani, care prezintă "multiple plăgi muşcate de urs în regiunea toracelui şi membrelor superioare" şi a fost preluat de echipajul de ambulanţă în stare comatoasă.

Din cauza stării grave în care se află, pacientul va fi transportat la Spitalul municipal din Odorheiu Secuiesc.

Surse de la faţa locului spun că bărbatul atacat de urs îşi creşte singur cele două fiice minore, este beneficiar de ajutor social şi lucrează ca zilier la oamenii din sat. AGERPRES

×
Subiecte în articol: bărbat urs spital Harghita