x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat din Olt a murit intoxicat cu fum după un incendiu în locuinţă

Un bărbat din Olt a murit intoxicat cu fum după un incendiu în locuinţă

02 Ian 2016   •   11:24
Un bărbat din Olt a murit intoxicat cu fum după un incendiu în locuinţă
Sursa foto: bethanyfire/Getty Images/iStockphoto

Un bărbat în vârstă de 63 de ani din comuna Dobrosloveni a murit sâmbătă dimineaţa din cauza intoxicaţiei cu fum, după ce locuinţa sa a luat foc, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Reprezentantul ISU a anunţat că pompierii au găsit bărbatul decedat în urma intoxicaţiei cu fum, iar în camera în care se afla acesta câteva bunuri au ars. Incendiul a fost localizat şi stins de pompieri în scurt timp de la începerea intervenţiei. Bărbatul locuia singur şi avea probleme de sănătate. Cauzele incendiului nu au fost încă stabilite.

Alin Băsăşteanu a menţionat că în ultimele două zile pompierii au avut mai multe intervenţii pentru stingerea unor incendii la locuinţe sau gospodării, noaptea trecută fiind stins un incendiu de locuinţă în comuna Cârlogani, în cursul zilei de vineri a fost stins un incendiu de furaje într-o gospodărie, iar în noaptea de joi spre vineri a fost stins un incendiu izbucnit la un acoperiş în comuna Grojdibodu.

"Faţă de perioada Crăciunului, de Anul Nou au fost mai multe incendii, însă mai puţine intervenţii SMURD", a mai spus Băsăşteanu.  

×