x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat din Vâlcea reţinut pentru că ar fi agresat sexual o feţită de 6 ani

Un bărbat din Vâlcea reţinut pentru că ar fi agresat sexual o feţită de 6 ani

11 Iun 2019   •   15:46
Un bărbat din Vâlcea reţinut pentru că ar fi agresat sexual o feţită de 6 ani

Un bărbat de 52 de ani din comuna Nicolae Bălcescu a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore sub acuzaţia că ar fi agresat sexual o fetiţă de 6 ani, au informat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. 

Potrivit acestora, mama fetiţei a fost cea care a anunţat că, în urmă cu mai bine de două săptămâni, vărul soţului ar fi ademenit-o pe copilă la el acasă, unde a dezbrăcat-o şi pipăit-o în zonele intime. 

"Fapta a fost sesizată de mama minorei, în cursul zilei de 5 iunie a.c.. Potrivit acesteia, în data de 26 mai a.c., în jurul orei 16,00, bărbatul, de 52 de ani, care este văr cu tatăl victimei, ar fi condus-o pe minoră la domiciliul său, spunându-i acesteia că-i va oferi suc, după care a dezbrăcat-o şi a pipăit-o în zonele intime, fără a o agresa fizic sau verbal", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabi Popescu. 

Bărbatul a fost reţinut, în cursul zilei de marţi el urmând să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Râmnicu Vâlcea cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES 

×