x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat din Vrancea a fost reţinut pentru tâlhărirea angajatei unui magazin

Un bărbat din Vrancea a fost reţinut pentru tâlhărirea angajatei unui magazin

30 Iul 2018   •   15:14
Un bărbat din Vrancea a fost reţinut pentru tâlhărirea angajatei unui magazin

Un bărbat de 23 de ani, din comuna Coteşti, bănuit că ar fi tâlhărit o angajată a unui magazin din municipiul Focşani, a fost reţinut luni de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, bărbatul a fost reţinut după o percheziţie efectuată la domiciliul său, în urma căreia poliţiştii au găsit şi au ridicat mai multe obiecte ce ar putea constitui probe în această în cauză. 

"În data 30 iunie a.c., în jurul orei 13,00, cel în cauză, prin ameninţări cu acte de violenţă, ar fi deposedat vânzătoarea unui magazin din municipiul Focşani de suma de aproximativ 500 lei (...) Bănuitul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză", se arată într-un comunicat de presă al IJP Vrancea. AGERPRES

×
Subiecte în articol: talhar prins vrancea