x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat fără permis care a provocat un accident în care au fost rănite patru persoane, arestat preventiv

Un bărbat fără permis care a provocat un accident în care au fost rănite patru persoane, arestat preventiv

12 Sep 2018   •   21:30
Un bărbat fără permis care a provocat un accident în care au fost rănite patru persoane, arestat preventiv

Judecătoria Sectorului 3 a emis, miercuri, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile în cazul unui bărbat fără permis de conducere care sâmbăta trecută a provocat un accident rutier pe strada Gheţu Anghel din Capitală, în care au fost rănite patru persoane. 

În luna noiembrie 2016, bărbatul a mai fost depistat conducând fără permis. 

Potrivit Brigăzii Rutiere, pe 8 septembrie, bărbatul 32 de ani a condus un autoturism pe strada Gheţu Anghel şi când a ajuns la intersecţia cu strada Trandafirul Roşu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, soldat cu rănirea uşoară a patru persoane. 

Ulterior, acesta a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. 

Organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere l-au reţinut trei zile mai târziu sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestora, fapte prevăzute de art. 335 al. 1 Cod penal şi art. 338 al. 1 Cod penal. 

Brigada Rutieră precizează că săptămâna trecută faţă de un alt bărbat s-a dispus măsura controlului judiciar pentru conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului. AGERPRES

×