x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat se află în comă după ce a fost prins într-o presă, la o firmă de prelucrare a lemnului din Bistriţa

Un bărbat se află în comă după ce a fost prins într-o presă, la o firmă de prelucrare a lemnului din Bistriţa

18 Iul 2018   •   14:54
Un bărbat se află în comă după ce a fost prins într-o presă, la o firmă de prelucrare a lemnului din Bistriţa

Un angajat al unei firme de prelucrare a lemnului din municipiul Bistriţa a suferit, miercuri, un accident la locul de muncă, fiind prins într-o presă. 

Potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar, victima este un bărbat în vârstă de 54 ani, care a suferit o fractură de bază de craniu. 

Bărbatul a fost preluat inconştient de către echipajul cu medic ajuns la faţa locului, în comă şi cu hemoragie, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bistriţa. 

A fost sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) despre acest incident, urmând a se stabili dacă au fost respectate normele de securitate în muncă. 

Şeful ITM Bistriţa-Năsăud, Otilia Berbecar, a precizat, pentru AGERPRES, că persoana accidentată este angajată cu forme legale. 

Potrivit datelor publicate pe site-ul ITM, în primele şase luni ale acestui an, la nivelul judeţului au fost înregistrate 32 de accidente de muncă, dintre care trei soldate cu decese, iar restul cu incapacitate temporară de muncă. 

×
Subiecte în articol: barbat coma accident de munca bistrita