x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat şi-a pierdut viaţa în urma unui accident produs în zona unei balastiere din Bistriţa-Năsăud

Un bărbat şi-a pierdut viaţa în urma unui accident produs în zona unei balastiere din Bistriţa-Năsăud

20 Sep 2018   •   15:28
Un bărbat şi-a pierdut viaţa în urma unui accident produs în zona unei balastiere din Bistriţa-Năsăud

Un bărbat în vârstă de 48 ani şi-a pierdut viaţa, joi, în urma unui accident produs în zona unei balastiere de pe raza localităţii bistriţene Anieş, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud. 

La locul indicat au fost direcţionate un echipaj de pompieri, un echipaj de prim ajutor al SMURD şi un echipaj al Ambulanţei. 

Victima a fost găsită lângă un camion folosit la balastieră, în stop cardiorespirator, cu traumatism cranian deschis, fiind început protocolul de resuscitare. 

În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, bărbatul de 48 ani nu a mai putut fi salvat. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, accidentul s-a produs pe un drum forestier şi nu se cunosc împrejurările exacte în care acesta a avut loc. 

În acest caz a fost sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistriţa-Năsăud, având în vedere că bărbatul decedat se afla în timpul programului de lucru. AGERPRES

 

×