x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat suspectat că ar fi furat 1.500 de euro şi bijuterii, reţinut de poliţişti

Un bărbat suspectat că ar fi furat 1.500 de euro şi bijuterii, reţinut de poliţişti

16 Feb 2019   •   14:45
Un bărbat suspectat că ar fi furat 1.500 de euro şi bijuterii, reţinut de poliţişti

Un bărbat de 34 de ani din judeţul Botoşani, suspectat că ar fi furat 1.500 de euro şi mai multe bijuterii dintr-o locuinţă, a fost reţinut de poliţişti, în urma unor percheziţii, a anunţat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Maria Carp.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost găsit în casa unei femei de 42 de ani din municipiul Dorohoi, în timpul unor percheziţii efectuate într-un dosar de furt.

"Cu ocazia activităţilor specifice efectuate, la locuinţa femeii a fost identificat un bărbat de 34 de ani din comuna Ungureni, principalul suspect bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt comis la data de 11 februarie. Bărbatul a fost condus la sediul unităţii de poliţie pentru audieri, existând suspiciunea că, în noaptea de 10 spre 11 februarie 2019, el a pătruns fără drept în imobilul unui bărbat din municipiul Dorohoi, de unde a sustras suma de 1.500 de euro şi mai multe bijuterii", a precizat Maria Carp.

Bărbatul de 34 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, el fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Botoşani.

În acelaşi dosar, poliţiştii au mai făcut o percheziţie, la domiciliul unui bărbat de 47 de ani. Au fost identificate şi ridicate mai multe seturi de veselă, despre care existau indicii că sunt cele reclamate ca fiind sustrase în decembrie 2018 dintr-o societate comercială din municipiul Dorohoi. AGERPRES

×