x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un camion plin cu seminţe de floarea soarelui s-a răsturnat pe centura Brăilei

Un camion plin cu seminţe de floarea soarelui s-a răsturnat pe centura Brăilei

10 Dec 2015   •   15:33
Un camion plin cu seminţe de floarea soarelui s-a răsturnat pe centura Brăilei

Un TIR plin cu floarea soarelui s-a răsturnat joi, într-o curbă, pe Şoseaua de Centură, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a declarat, pentru AGERPRES, agent şef adjunct Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presă al IPJ Brăila.

'Un TIR încărcat cu floarea soarelui care venea dinspre Baldovineşti a intrat cu viteză neadecvată în curbă pe Şoseaua de Centură, s-a balansat şi s-a răsturnat pe partea dreaptă. Şoferul, în vârstă de 36 de ani, din judeţul Constanţa, a fost transportat la spital. Nu este rănit grav, urmează să fie stabilit un diagnostic în cazul lui. TIR-ul, care s-a răsturnat jumătate pe carosabil şi jumătate în afara lui, a fost repus pe roţi după două ore, cu ajutorul unei macarale, timp în care traficul a fost puţin deviat, printr-o staţie Peco aflată în zonă', a declarat Camelia Bucur.

Mai mult de jumătate din cantitatea de floarea soarelui aflată în TIR-ul răsturnat s-a împrăştiat în şanţul de pe marginea şoselei, iar reprezentanţii societăţii din Constanţa, proprietara TIR-ului, urmau să trimită un autocamion la Brăila pentru a prelua ce a mai rămas din marfă.

×
Subiecte în articol: camion rasturnat Braila