x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un cetăţean italian a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri în cluburile din Mamaia

Un cetăţean italian a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri în cluburile din Mamaia

02 Mai 2018   •   15:25
Un cetăţean italian a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri în cluburile din Mamaia

Tribunalul Constanţa a dispus marţi măsura arestării preventive pentru 30 de zile faţă de cetăţeanul italian Philippe Bichara, inculpat într-un dosar de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi deţinere de droguri de risc şi de mare risc pentru consum propriu, informează un comunicat de presă al DIICOT. 

Potrivit sursei citate, în data de 29 aprilie, procurorii D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial (ST) Constanţa împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa, au efectuat o percheziţie într-un complex din Staţiunea Mamaia, la o locuinţă închiriată de mai mulţi cetăţeni italieni pe perioada minivacanţei de 1 Mai. 

"În urma percheziţiei, au fost ridicate 204 de comprimate Ecstasy, 15,8 grame de cocaină, 17,9 grame MDMA substanţă cristalizată, 88,5 grame de ketamină, un gram de muguri de canabis şi un cântar electronic de precizie, precum şi suma de 21.387 lei şi 5.145 euro", se arată în comunicatul DIICOT. 

De asemenea, la dosar există probe că în cursul nopţii de 27/28 aprilie, inculpatul Philip Bichara, a comercializat în staţiunea Mamaia, în incinta unuia dintre corturile amenajate cu ocazia unui festival, 10 comprimate de culoare roz (MDMA), drog de mare risc, contra sumei de 700 de lei. 

Faţă de alţi cinci inculpaţi, cetăţeni italieni, procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanţa efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere de droguri de risc şi de mare risc. 

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. AGERPRES 

×