x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un elev din Teleorman a ajuns la spital după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat pe carosabil

Un elev din Teleorman a ajuns la spital după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat pe carosabil

27 Feb 2019   •   12:53
Un elev din Teleorman a ajuns la spital după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat pe carosabil

Un elev de liceu a ajuns la spital cu traumatism cranian şi mai multe fracturi după ce autoturismul pe care îl conducea a fost implicat într-un accident rutier, răsturnându-se de mai multe ori, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

Potrivit sursei citate, evenimentul a avut loc în localitatea Vităneşti. Din cauza vitezei, dar şi a neatenţiei, şoferul a pierdut controlul volanului, a derapat, iar autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat de mai multe ori.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipe de prim-ajutor, pompierii de la descarcerare reuşind să-l scoată pe tânăr dintre fiarele contorsionate şi să-l predea medicilor de la ambulanţă.

Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria.

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Teleorman, Cristian Popescu, a precizat, pentru AGERPRES, că în momentul preluării pacientului de către colegii săi, "tânărul era conştient, iar starea lui de sănătate era una bună".

Poliţiştii teleormăneni au deschis, în acest caz, un dosar penal pentru vătămare corporală.

"În timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Vităneşti, un tânăr care se îndrepta spre liceu, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în partea dreaptă a sensului de deplasare. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital", a declarat, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

Tânărul era singur în maşină în momentul producerii accidentului. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident teleoman elev