x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un hoţ tupeist a fost răsplătit cu dosar penal

Un hoţ tupeist a fost răsplătit cu dosar penal

17 Oct 2018   •   10:53
Un hoţ tupeist a fost răsplătit cu dosar penal

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Feldioara a reuşit să  fure trei zile la rând, din același magazin, bunuri în valoare de 5.000 de lei. Autorităţile l-au reţinut  duminică, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Brașov.

„La data de 14.10.2018, polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliţie Braşov au identificat o persoană de sex masculin, în vârstă de 33 de ani, din Feldioara, care, pe parcursul a trei zile, a sustras mai multe bunuri din cadrul unei societăți comerciale cu obiect de activitate comercializare de materiale de construcții. Bărbatul a înlăturat sistemul de alarmare montat pe ambalaje, le-a introdus într-un rucsac pe care-l avea asupra sa și a părăsit magazinul fără a achita contravaloarea produselor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu.

Potrivit polițiștilor, ca urmare a acestui fapt, s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârșirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată. În urma cercetărilor și probele administrate a rezultat faptul că persoana identificată este autorul mai multor furturi.

Luni, Judecătoria Brașov, a emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, însă decizia a fost contestată de bărbat, urmând să se ia o decizie definitivă la instanța superioară.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în vederea documentării intregii activităţi infracţionale. Sursa:http://www.newsbv.ro

×