x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un județ renunță la restricțiile legate de programul orar al teraselor și jocurilor de noroc

Un județ renunță la restricțiile legate de programul orar al teraselor și jocurilor de noroc

04 Aug 2020   •   14:42
Un județ renunță la restricțiile legate de programul orar al teraselor și jocurilor de noroc

Autorităţile locale din județul Giurgiu au renunțat la decizia de închidere a teraselor și sălilor de jocuri de noroc după ora 23.00. Activitatea acestora va fi permisă și în intervalul orar 23.00 - 6.00.

"Interzicerea comercializării şi consumului produselor alimentare şi a băuturilor alcoolice şi nealcoolice în spaţiile special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi al băuturilor alcoolice şi nealcoolice, precum şi interzicerea desfăşurării activităţii cu publicul pentru operatorii economici din domeniul jocurilor de noroc, în intervalul orar 23,00 - 6,00, îşi încetează aplicabilitatea în urma şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu din data de 3 august", se arată într-un comunicat de presă remis, marţi, de Instituţia Prefectului Judeţului Giurgiu.

Prefectura Giurgiu menţine obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiile publice deschise, respectiv pe faleze, pieţe, târguri, oboare, gări, autogări, staţii pentru transportul în comun, parcuri, locuri de joacă, pe toată durata stării de alertă. 

×