x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un minor a fost arestat, după ce a încercat să violeze o bătrână, în curtea unei biserici, din Capitală

Un minor a fost arestat, după ce a încercat să violeze o bătrână, în curtea unei biserici, din Capitală

23 Ian 2020   •   14:56
Un minor a fost arestat, după ce a încercat să violeze o bătrână, în curtea unei biserici, din Capitală

Un minor în vârstă de 17 ani a fost arestat preventiv pentru tentativă de viol asupra unei femei de 66 de ani, faptă comisă în curtea unei biserici din sectorul 6 al Capitalei.

''Pe 21 ianuarie, poliţişti din cadrul Secţiei 22 Poliţie au fost sesizaţi de către o femeie, de 66 de ani, prin 112, cu privire la faptul că, în jurul orei 14,00, în timp ce se afla în incinta unei biserici, un tânăr pe care îl cunoaşte din vedere, prin constrângere, a atins-o în zonele intime. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au depistat şi identificat un minor de 17 ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost imobilizat şi ulterior condus la sediul subunităţii pentru audieri", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB)
În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, în sarcina tânărului s-a stabilit că, la data de 21 ianuarie, în două rânduri, în jurul orei 14,00 şi, ulterior, în jurul orei 16,00, în timp ce se afla în curtea unei biserici din sectorul 6, acesta ar fi agresat victima şi ar fi încercat, prin violenţă, s-o determine să întreţină raporturi sexuale cu el.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la viol, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.

www.agerpres.ro

×