x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Minor cercetat penal după ce a condus o maşină furată şi a avariat alte două autoturisme în Galaţi

Minor cercetat penal după ce a condus o maşină furată şi a avariat alte două autoturisme în Galaţi

07 Noi 2019   •   15:01
Minor cercetat penal după ce a condus o maşină furată şi a avariat alte două autoturisme în Galaţi

Un minor de 17 ani din Galaţi este cercetat penal, după ce a furat o maşină, a pierdut controlul direcţiei şi a avariat alte două autoturisme, se arată într-o informare transmisă, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean(IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe o stradă centrală din municipiul Galaţi două autoturisme parcate în zona unui bloc ar fi fost avariate de un alt autoturism al cărui conducător auto ar fi pierdut controlul direcţiei.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că la volanul acestuia din urmă s-ar fi aflat un minor, de 17 ani, din municipiul Galaţi, care nu deţinea permis de conducere.

Mai mult, s-a stabilit că tânărul ar fi circulat pe străzile din localitate după ce, în prealabil, ar fi sustras cheile autoturismului de la domiciliul proprietarului acestuia.

Minorul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

AGERPRES

×