x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un mort și 5 răniți într-un accident pe autostrada Sibiu-Deva

Un mort și 5 răniți într-un accident pe autostrada Sibiu-Deva

13 Iun 2018   •   12:13
Un mort și 5 răniți într-un accident pe autostrada Sibiu-Deva

Un bărbat a murit și alte cinci persoane au fost rănite grav, azi, în urma impactului dintre două autoutilitare, pe Autostrada Sibiu – Deva, în zona viaductului de la Aciliu, județul Sibiu, un elicopter SMURD fiind solicitat pentru una dintre victime, care este inconștientă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Sibiu, Elena Welter, impactul s-a produs după ce o autoutilitară a lovit alt vehicul oprit pe banda de urgență.

„Accidentul s-a produs pe A1, km. 276 Sebeș - Sibiu, zona Aciliu, posibil pe fondul neatenției în conducere. Șoferul unei autoutilitare a intrat în coliziune cu altă autoutilitară oprită pe banda de urgență. O persoană a decedat, din auto vinovat”, a spus Welter.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a declarat că șase persoane au fost implicate în accident, trei fiind scoase din mașini cu ajutorul echipajului de la Descarcerare.

La locul producerii accidentului a fost solicitat un elicopter SMURD pentru a prelua o victimă, aflată în stare de inconștiență.

Traficul se desfășoară restricționat pe banda a doua.

Sursa: reporterntv.ro

×