x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL în Hunedoara. O femeie a fost decapitată, iar soțul și nepoata ei au fost grav răniți

Accident TERIBIL în Hunedoara. O femeie a fost decapitată, iar soțul și nepoata ei au fost grav răniți

23 Mar 2019   •   09:25
Accident TERIBIL în Hunedoara. O femeie a fost decapitată, iar soțul și nepoata ei au fost grav răniți
Sursa foto: Captura Antena 3

O persoană a murit şi două au fost grav rănite într-un accident produs sâmbătă dimineaţă pe DN 66, între localităţile Pui şi Ruşor, judeţul Hunedoara, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Potrivit Infotrafic, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului din cauza oboselii şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu o autobetonieră. În urma impactului au rezultat trei victime, dintre care o persoană a decedat, iar celelalte două, un adult şi un minor, au fost transportate la spital, cu leziuni grave. 

Din primele informații, în urma accidentului, o femeie de 56 de ani din Vulcan a fost decapitată, potrivit Observator.tv. 

La fața locului s-a îndreptat echipaje de la Ambulanță și SMURD Baru, un medic de la Hunedoara și un echipaj C1 de la Deva. 

Fetița de 7 ani are fracturi la ambele femururi și a fost preluată de medicii. Șoferul mașinii, un bărbat de 63 de ani, din municipiul Vulcan, care circula din direcția Hațeg-Petroșani, este în continuare încarcerat.

Polițiștii vor efectua cercetări privind circumstanțele producerii evenimentului rutier, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Șoferul de pe betonieră are 42 ani și nu a fost rănit.

În zonă se circulă pe un singur fir, alternativ, dirijat de poliţie.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident dn66