x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un polițist din Vâlcea este cercetat disciplinar din cauza unui comentariu pe Facebook

Un polițist din Vâlcea este cercetat disciplinar din cauza unui comentariu pe Facebook

05 Feb 2019   •   15:37
Un polițist din Vâlcea este cercetat disciplinar din cauza unui comentariu pe Facebook

Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea este „tras la răspundere” de conducerea unității, după ce i-a lăsat un comentariu, la o postare de pe Facebook, unui om politic din oraș.

Polițistul s-a arătat revoltat în cometariul de pe Facebook, acolo unde a postat următorul mesaj: „Mamă, ce mecle aveți…zici că sunteți luați de acasă cu forța și băgați în autocare. De fapt, stai că vi s-au propus 2 mici și o bere la PET. Să vă fie rușine! Din cauza voastră țara asta este unde e…La copiii și nepoții voștri nu vă gândiți, egoiștilor analfabeți!?”.
Comentariul a fost postat în iunie 2018, omul legii făcând referire la mai multe persoane aflate într-un autocar, în drum spre protest, la București.
Acesta nu a știut însă că politicianul căruia i-a adresat mesajul este prieten cu superiorii lui, astfel că acum este cercetat disciplinar fiindcă a folosit „un limbaj neprincipal pe pagina de Facebook a unei persoane politice și a membru de partic politic”.Sursa: stirinoi.oradesibiu.ro

×
Subiecte în articol: politist cercetat postare facebook sibiu