x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un restaurant din Sibiu oferă reducere tuturor celor care vizitează Muzeul Naţional Brukenthal

Un restaurant din Sibiu oferă reducere tuturor celor care vizitează Muzeul Naţional Brukenthal

29 Iun 2018   •   17:16
Un restaurant din Sibiu oferă reducere tuturor celor care vizitează Muzeul Naţional Brukenthal

Vizitatorii celui mai vechi muzeu din România, Muzeul Naţional Brukenthal, vor beneficia începând de miercuri de o reducere de zece procente din costul consumaţiei la un restaurant din Sibiu, cu condiţia să arate biletul de intrare la muzeu, au anunţat reprezentanţii acestui local.

"De miercuri, cine îşi ia biletul unic pentru toate sediile Muzeului Naţional Brukenthal primeşte un fluturaş prin care se spune că beneficiază în următoarele 48 de ore de reducere de 10 la sută, la restaurantul nostru, la absolut tot meniul. În restaurant avem patru preparate inspirate din Atlasul Baronului Samuel von Brukenthal", a precizat, pentru AGERPRES, unul dintre administratori restaurantului, Anda Cornăcel.

Este pentru prima dată când un local din Sibiu acordă reduceri clienţilor, dacă fac dovada că au vizitat un muzeu.

"Am vrut să pornim de la o călătorie culinară în jurul lumii, la o călătorie culturală în jurul lumii. De aici a venit asocierea dintre bucătărie şi colecţii", a explicat directorul general adjunct al Muzeului Naţional Brukenthal, Dana Hrib.

Această iniţiativă a fost gândită ca să se încurajeze consumul de cultură din Sibiu, oraş care în 2019 va avea statutul de Regiune Gastronomică Europeană. AGERPRES

×