x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un şofer beat a produs un accident cu patru victime, în Giurgiu

Un şofer beat a produs un accident cu patru victime, în Giurgiu

18 Mai 2019   •   12:00
Un şofer beat a produs un accident cu patru victime, în Giurgiu

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un autoturism condus de un tânăr de 19 ani a intrat într-un copac, pe DJ 505, în localitatea Valea Bujorului.

La locul accidentului au intervenit un echipaj SMURD, un echipaj de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă şi 11 subofiţeri. Victimele au fost transportate la UPU Giurgiu.

"Echipajele ISU Giurgiu au fost solicitate să intervină în această dimineaţă după ce în localitatea Valea Bujorului un autoturism a intrat într-un copac şi au rezultat patru victime, una încarcerată şi inconştientă şi trei conştiente", a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Monalisa Frâncu.

Poliţiştii rutieri, ajunşi la faţa locului, au constatat că şoferul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului într-o curbă.

"Un tânăr în vârstă de 19 ani din comuna Izvoarele, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 505 în localitatea Valea Bujorului, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga şi a intrat în coliziune cu un copac din faţa unui imobil. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a altor trei pasageri din autoturism, doi de 18 ani şi unul de 17 ani, toţi din comuna Izvoarele. Toţi cei patru accidentaţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Giurgiu", a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat valoarea de "0, 33 miligrame per litru alcool pur în sânge".

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influenţa alcoolului şi pentru vătămare corporală din culpă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: şofer beat accident victime giurgiu