x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un şofer în stare avansată de ebrietate a făcut prăpăd în centrul oraşului Galaţi

Un şofer în stare avansată de ebrietate a făcut prăpăd în centrul oraşului Galaţi

24 Apr 2019   •   16:11
Un şofer în stare avansată de ebrietate a făcut prăpăd în centrul oraşului Galaţi

Un bărbat de 57 ani, din municipiul Galaţi s-a ales cu dosar penal după ce, aflat la volan în stare avansată de ebrietate, a avariat patru maşini în centrul oraşului.

Potrivit sursei citate, bărbatul a condus autoturismul pe strada Lahovary din localitate şi, ajungând în zona sediului Poştei Centrale, a acroşat un autoturism parcat regulamentar, continuându-şi deplasarea către strada Nicolae Bălcescu. Odată ajuns la intersecţia cu strada respectivă, nu a mai oprit pentru a acorda prioritate de trecere unei maşini care circula regulamentar şi a intrat în coliziune cu aceasta, în urma impactului acroşând alte două autoturisme, parcate pe partea dreaptă a carosabilului. 

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că şoferul care a provocat incidentul rutier se afla într-o stare avansată de ebrietate, neputând fi testat cu aparatul etilotest. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice, pentru stabilirea alcoolemiei. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. AGERPRES

×
Subiecte în articol: şofer beat galaţi masini avariate galaţi