x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un spărgător de locuințe a fost arestat preventiv. Ce au găsit polițiștii asupra lui

Un spărgător de locuințe a fost arestat preventiv. Ce au găsit polițiștii asupra lui

26 Feb 2017   •   14:25
Un spărgător de locuințe a fost arestat preventiv. Ce au găsit polițiștii asupra lui

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, suspectat că a spart mai multe locuinţe din municipiul Piteşti, a fost arestat preventiv pentru furt calificat. 

"Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiilor 3 şi 4 Poliţie Piteşti, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, au efectuat patru percheziţii domiciliare în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în cursul lunii februarie, I.M.F., de 29 de ani, din comuna Popeşti, ar fi pătruns în patru locuinţe de pe raza municipiului Piteşti, de unde ar fi sustras mai multe bunuri", se precizează într-un comunicat transmis duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş. 

În urma percheziţiilor, poliţiştii au identificat telefoane mobile, laptopuri, bijuterii şi accesorii vestimentare în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei, despre care existau indicii că au fost furate. 

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, iar ulterior Judecătoria Piteşti a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, adaugă Agerpres.

"Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale", se mai menţionează în comunicatul IPJ Argeş.

×