x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un tânăr a murit după ce a sărit pe fereastră în urma iscării unui incendiu, la Petroşani

Un tânăr a murit după ce a sărit pe fereastră în urma iscării unui incendiu, la Petroşani

14 Iun 2018   •   10:46
Un tânăr a murit după ce a sărit pe fereastră în urma iscării unui incendiu, la Petroşani

Un tânăr de 22 de ani şi-a pierdut viaţa din cauza unui incendiu care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi într-un apartament situat la etajul 10 al unui bloc din Petroşani, trupul bărbatului fiind găsit în faţa clădirii, cu mai multe traumatisme suferite prin cădere de la înălţime, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara. 

Bărbatul, din Petroşani, locuia singur şi, din primele investigaţii, se presupune că ar fi încercat să scape din incendiu sărind pe geam. 

"Ajunşi la locul desfăşurării incendiului, pompierii militari au constatat că focul se manifesta într-o cameră, iar în faţa blocului se afla o victimă decedată, cel mai probabil în urma traumatismelor suferite prin cădere de la înălţime", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda. 

Pentru stingerea incendiului, la faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari de la Detaşamentul de Pompieri Petroşani şi un altul de prim-ajutor. 

Incendiul, care cuprinsese mai multe obiecte din lemn şi materiale textile, a fost stins în scurt timp, pompierii concluzionând că focul a fost declanşat de o ţigară uitată aprinsă. AGERPRES

×