x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un tânăr căzut pe carosabil a fost călcat de o mașina pe DJ203

Un tânăr căzut pe carosabil a fost călcat de o mașina pe DJ203

28 Feb 2016   •   12:04
Un tânăr căzut pe carosabil a fost călcat de o mașina pe DJ203

Un tânăr de 21 de ani, din judeţul Brăila, a fost accidentat mortal de o maşină, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe raza comunei Zăvoaia, în timp ce se afla întins pe şosea, unde căzuse, se pare după ce băuse peste măsură, după cum a declarat duminică, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, inspector principal Jenel Şogor.

"Un şofer de 22 de ani, din Cireşu, în timp ce se afla pe DJ 203, dinspre Însurăţei către Dudeşti, la intersecţie cu strada Bisericii din localitatea Zăvoaia, a accidentat mortal un pieton care se afla pe carosabil. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani din Zăvoaia. Zona era luminată, iar alcooltestul in cazul şoferului a fost zero. În ceea ce priveşte victima, aşteptăm rezultatul medico-legal. Se pare că tânărul accidentat era băut, dar aşteptăm stabilirea gradului de alcoolemie de către medicii legişti. În cauză s-a încheiat dosar penal pentru ucidere din culpă", a declarat Şogor.

Poliţiştii au declanşat o anchetă, pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, iar medicii legişti vor stabili cauzele decesului. AGERPRES

×