x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un tânăr din Vâlcea a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a înjunghiat fratele în gât

Un tânăr din Vâlcea a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a înjunghiat fratele în gât

07 Ian 2019   •   13:42
Un tânăr din Vâlcea a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a înjunghiat fratele în gât

Un tânăr de 23 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru tentativă de omor după ce, în dimineaţa de Bobotează, şi-a înjunghiat fratele mai mare, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. 

Evenimentul s-a petrecut în locuinţa unui amic al celor doi din staţiunea Băile Olăneşti, în urma unui conflict izbucnit pe fondul consumului de alcool. 

"În fapt, cei doi s-au deplasat la locuinţa unui prieten în seara zilei de 5 ianuarie, unde au consumat băuturi alcoolice. Dimineaţa, între cei doi a izbucnit un conflict, bărbatul de 23 de ani lovindu-l cu un cuţit în zona gâtului pe fratele său", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Bălteanu. 

Bărbatul înjunghiat, în vârstă de 35 de ani, se află în prezent în stare gravă la spital, în timp ce pe numele fratelui său a fost deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. 

El a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, duminică seara, cercetările în acest caz fiind efectuate sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea. AGERPRES

×
Subiecte în articol: tanar injunghiat valcea