x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un tânăr se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost bătut crunt de mai mulţi bărbaţi!

Un tânăr se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost bătut crunt de mai mulţi bărbaţi!

28 Aug 2017   •   20:07
Un tânăr se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost  bătut crunt de mai mulţi bărbaţi!

Un tânăr în vârstă de 25 de ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost snopit în bătaie de un grup de bărbaţi în timpul unei petreceri de Zilele Oraşului Dolhasca.

Totul s-a întâmplat pe 20 august, atunci când Vasile Stoica a mers cu toată familia la Dolhasca, acolo unde tatăl său a fost invitat să cânte la petrecerea de Zilele Oraşului.

La sfârşitul evenimentului, tânărul a găsit maşina cu un cauciuc tăiat, iar în timp ce tatăl lui făcea pana, el a fost snopit în bătaie de un grup de tineri, în frunte cu fostul iubit al surorii sale cu care se certase în urmă cu o săptămână.

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar tânărul a fost transportat la spitalul din Fălticeni, în stare de inconştienţă. Acolo, medicii i-au pe părinţii bărbatului că nu a suferit decât o lovitură în zona gurii şi li s-a recomandat să... meargă acasă.

Totuşi, părinţii lui Vasile au cerut o altă ambulanţă pentru a-l transporta la Spitalul Judeţean Suceava, acolo unde a fost operat, starea sa fiind foarte gravă.

Familia tânărului a anunţat că va face plângeri împotriva medicilor de la Fălticeni, cât şi a agresorilor. Observator.tv

×