x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE - Tânărul bătut de 4 indivizi la Timişoara A MURIT! El se afla în comă, încă din ziua incidentului

UPDATE - Tânărul bătut de 4 indivizi la Timişoara A MURIT! El se afla în comă, încă din ziua incidentului

28 Aug 2015   •   17:32
UPDATE - Tânărul bătut de 4 indivizi la Timişoara A MURIT! El se afla în comă, încă din ziua incidentului
Sursa foto: Foto: pressalert.ro
UPDATE - Tânărul snopit în bătaie în Timişoara a  murit la spital. Bătut cu sălbăticie de 4 indivizi în faţa unui local din Complexul Studentesc Timişoara, bărbatul ajunsese în mâinile medicilor în comă, iar in zilele care au urmat a fost tinut in viaţă mai mult de aparate.

Familia a sperat într-o minune până în ultima clipă, cât despre o prelevare de organe, aceasta n-a mai fost luata in discutie, din cauză că  acestea erau afectate, informează opiniatimisoarei.ro.

În noaptea de duminică spre luni, 23/24 august, patru tineri l-au snopit în bataie pe bărbatul de 29 de ani, la ieşirea dintr-un local aflat pe Aleea Studenţilor din Complexul Studenţesc.

Ştirea iniţială - Tânărul de 29 de ani, care a ajuns în comă, ieri noapte, la Spitalul Judeţean Timişoara, după ce a fost bătut cu brutalitate de patru indivizi în Complexul Studenţesc, are şanse aproape zero de supravieţuire. Dan Ilincariu, asistent principal în cadrul Secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă de la “Judeţean”, ne-a declarat că starea de sănătate a pacientului s-a înrăutăţit. “Este tot în comă profundă, dar are tensiunea foarte mică, pacientul este mai rău ca ieri, nu ştiu dacă va supravieţui”, ne-a declarat Dan Ilincariu, relatează pressalert.ro.

Medicul Ovidiu Bedreag, şeful Secţiei ATI, ne-a explicat că familia a precizat încă de la început că nu este de acord cu prelevarea de organe, chiar dacă tânărul va intra în moarte cerebrală. “Familia nu ia în calcul donarea de organe, şi-a manifestat dezacordul încă de la bun început. Moartea cerebrală nu a fost încă declarată, conform legii. Nu cred că pacientul mai rezistă mult”, a mai precizat medicul Ovidiu Bedreag.

Vă reamintim că tânărul de 29 de ani a fost bătut în noaptea de duminică spre luni pe o alee din Complexul Studenţesc de patru indivizi. Din greşeală, victima l-a atins pe unul dintre agresori cu cotul, iar acesta, împreună cu prietenii săi, aflați și ei sub influența băuturilor alcoolice, au început să-l lovească pe tânărul de 29 de ani cu pumnii şi picioarele, zdrobindu-i craniul. Cei patru agresori au fost arestaţi ieri.

Atacul s-a produs în apropierea pasajului Michelangelo care este păzit straşnic de mai mulţi poliţişti.

×
Subiecte în articol: timisoara crima complex studentesc