x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un vasluian beat şi fără permis de conducere a provocat un accident la Bârlad

Un vasluian beat şi fără permis de conducere a provocat un accident la Bârlad

29 Mar 2016   •   14:52
Un vasluian beat şi fără permis de conducere a provocat un accident la Bârlad

Un tânăr în vârstă de 27 de ani care nu deţinea permis de conducere şi era sub influenţa băuturilor alcoolice a provocat, marţi, un accident de circulaţie în municipiul Bârlad. El a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în gardul unei proprietăţi private, din accident rezultând vătămarea corporală a unui bărbat de 34 ani, din municipiul Bârlad, pasager pe bancheta din faţă a autoturismului, informează IPJ Vaslui.

'În urma verificărilor efectuate în baza de date privind conducătorii auto s-a stabilit faptul că R. Ionuţ nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Mai mult, în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Loredana David.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere şi având o alcoolemie peste limita legală, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal. AGERPRES

×
Subiecte în articol: vasluian beat si fara carnet accident