x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un vitezoman beat și fără permis a fost prins de polițiștii piteșteni

Un vitezoman beat și fără permis a fost prins de polițiștii piteșteni

28 Sep 2017   •   12:35
Un vitezoman beat și fără permis a fost prins de polițiștii piteșteni

Un piteştean în vârstă de 29 de ani, care conducea un autoturism fără a deţine permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost reţinut după ce a refuzat să oprească la semnalele agenţilor rutieri, urmând ca joi să fie prezentat instanţei în vederea luării unei măsuri preventive, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Şoferul a fost identificat în trafic de poliţiştii din oraşul Ştefăneşti, care au reuşit să blocheze autoturismul.

"Bărbatul nu a oprit la semnalele regulamentare acustice şi sonore ale poliţiştilor. A fost imobilizat şi încătuşat atât conducătorul auto, cât şi pasagerul aflat pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului, întrucât cei doi au refuzat să coboare din autovehicul", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

În urma verificărilor s-a constatat că şoferul se afla deja sub control judiciar, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi sustragere de la prelevarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Pe numele bărbatului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat, joi, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive. AGERPRES

×
Subiecte în articol: vitezoman beat