x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Universitatea "Ovidius" din Constanţa, a lansat campania "Fii SMART, fii student!"

Universitatea "Ovidius" din Constanţa, a lansat campania "Fii SMART, fii student!"

08 Oct 2017   •   17:30
Universitatea "Ovidius" din Constanţa, a lansat campania "Fii SMART, fii student!"

Universitatea de stat "Ovidius", din Constanţa, a lansat în luna octombrie campania de orientare profesională "Fii SMART, fii student!", prin care promovează educaţia ca modalitate concretă şi durabilă pentru formarea şi dezvoltarea personalităţii şi identităţii, unica modalitate de evoluţie prin care poate individul poate contribui la dezvoltarea generală a societăţii, informează un comunicat transmis de biroul de presă al universităţii.

Conform sursei citate, campania, care se desfăşoară în perioada octombrie-decembrie 2017, se adresează elevilor din 15 licee din mediul rural al judeţului Constanţa (Cobadin, Cumpăna, Independenţa, Ciobanu, Nicolae Bălcescu, Poarta Albă, Castelu, Mihail Kogălniceanu, Cogealac, Deleni, Adamclisi, Dobromir, Ostrov, Mihai Viteazu, Topraisar) şi are ca obiectiv îndrumarea acestora către învăţământul superior.

"Elevii vor primi materiale informative, vor participa la şedinţe de consiliere vocaţională şi vor discuta cu studenţii, având totodată oportunitatea de a fi incluşi într-un grup on-line care le va facilita informaţii despre admiterea în învăţământul superior şi concursuri şi evenimente organizate în mediul academic iar cadre didactice, însoţite de un consilier vocaţional şi studenţi se vor deplasa la liceele vizate, unde vor susţine workshopul Candidat la studenţie - importanţa alegerii informate" - se arată în comunicatul de presă.

Campania lansată de Universitatea de stat "Ovidius" este parte a proiectului 'Fii SMART, fii student!', finanţat din Fondul de Dezvoltare Instituţională destinat universităţilor de stat - FDI 2017. AGERPRES

×
Subiecte în articol: fii smart fii student