x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE: Criminalul din Oradea care a împușcat o femeie în cap a fost prins dar a murit la spital

UPDATE: Criminalul din Oradea care a împușcat o femeie în cap a fost prins dar a murit la spital

18 Mar 2017   •   19:13
UPDATE: Criminalul din Oradea care a împușcat o femeie în cap a fost prins dar a murit la spital

UPDATE: La vederea mascaților, interlopul a sărit de la etajul 4. Căzut în fața blocului, bărbatul a fost resuscitat de echipajele de terapie intensivă ale SMURD Oradea și transportat la Spitalul Județean Bihor însă acesta a decedat la spital.

Criminalul care a împușcat o femeie în cap, în umră cu câteva zile, a fost prins de polițiști, într-un apartament din Oradea unde se ascundea.

Adrian Hladii, de 38 de ani, din municipiul Oradea, a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră după ce, în cursul zilei de miercuri, după ce a fost găsit cadavrul tinerei de 24 de ani, împuşcată în cap, în maşina cu care a răpit-o și pe care a abandonat-o în afara oraşului. 

Fata, identificată de presa locală ca fiind Dalia Duca, este fiica unui fost ofiţer al Poliţiei Bihor, care a activat în anii '90 la Serviciul judiciar. Ea a ieşit miercuri dimineaţă însoţită de actualul iubit la poarta casei, solicitată de fostul ei partener, care a venit cu un buchet de flori. După ce Adrian Hladii a tras câteva gloanţe asupra lui, bărbatul a fost rănit, iar fata, sub ameninţarea armei, a fost forţată să urce în autoturismul în care a fost mai apoi găsită decedată. 

Știre în curs de actualizare.

×