x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Urmărire ca în filme în Capitală. Un tânăr de 19 ani a fost împușcat de polițiști, a ajuns la spital și urmează să fie operat

Urmărire ca în filme în Capitală. Un tânăr de 19 ani a fost împușcat de polițiști, a ajuns la spital și urmează să fie operat

20 Oct 2018   •   19:34
Urmărire ca în filme în Capitală. Un tânăr de 19 ani a fost împușcat de polițiști, a ajuns la spital și urmează să fie operat

Un bărbat a fost preluat şi transportat la spital din judeţul Ilfov, cu o plagă nepenetrantă prin împuşcare, existând posibilitatea ca el să fi fost împuşcat de poliţiştii rutieri ca urmare a unui incident în trafic.

Potrivit Poliţiei Capitalei, sâmbătă, jurul orei 13.00 poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în executarea atribuţiunilor de serviciu pe Şos.Olteniţei au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autovehicul BMW.

"Întrucât şoferul nu a oprit la semnal s-a procedat la urmărirea maşinii până la Şoseaua de Centură, unde au blocat autoturismul. Unul dintre poliţişti a coborât din echipaj şi l-a somat pe conducător să coboare. Acesta a refuzat şi a început să ambaleze motorul făcând cercuri. În acest moment agentul a folosit armamentul din dotare şi a executat foc de avertisment şi asupra maşinii. Bărbatul nu s-a supus somaţiei şi a continuat deplasarea într-o direcţie necunoscută. Din ce s-a observat, în autovehicul se mai aflau doi bărbaţi.Ulterior, de pe raza judeţului Ilfov a fost preluat şi transportat la spital, prezentând o plagă nepenetrantă prin împuşcare, un bărbat, posibil aflat în autoturismul în cauză", informează sursa citată.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, ulterior acestui incident, de pe raza județului Ilfov a fost preluat și transportat la spital, prezentând o plagă nepenetrantă prin împușcare, un bărbat, posibil aflat în autoturismul în cauză.

Se pare că o persoană a sunat la 112, după ce tânărul împușcat ar fi fost părăsit de șofer și de celălalt pasager.

Victima este un tanar de 19 ani, care a fost transportat la Spitalul Bagdasar, el având o plagă impuscata în regiunea fesieră. 

Bărbatul urmează să fie internat și operat.

În acest caz, cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri în vederea stabilirii întregii situații de fapt și identificarea tuturor persoanelor, se arată în comunicatul Poliției.

AGERPRES

×