x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Valabilitatea abonamentelor nefolosite după declararea stării de urgență va fi prelungită la Iași

Valabilitatea abonamentelor nefolosite după declararea stării de urgență va fi prelungită la Iași

13 Mai 2020   •   12:33
Valabilitatea abonamentelor nefolosite după declararea stării de urgență va fi prelungită la Iași
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Valabilitatea abonamentelor nefolosite după declararea stării de urgenţă va fi prelungită, transmite Compania de Transport Public (CTP) Iași.

Directorul CTP Iaşi, Cristian Stoica, a declarat că perioada de valabilitate a abonamentelor nefolosite în perioada stării de urgenţă va fi prelungită în baza unei solicitări scrise care trebuie trimisă pe adresa instituţiei.

"Titularii acestor tipuri de legitimaţii de călătorie vor primi dreptul de a utiliza transportul public ieşean, pe baza abonamentului valabil după data de 17 martie, un număr suplimentar de zile egal cu cel în care nu au beneficiat de acest serviciu public, în urma adoptării măsurilor de prevenire şi limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2. Posesorii de abonamente afectaţi pot solicita, în scris, pe mail, prelungirea perioadei de valabilitate a abonamentelor", a declarat acesta.

Prelungirea valabilităţii titlului de călătorie va fi aplicată la tonetele CTP Iaşi la care este arondat titularul abonamentului ori la un alt punct de vânzare a biletelor, cu acordul acestuia, numai după parcurgerea unor paşi prestabiliţi.

În ceea ce priveşte titlurile de călătorie emise prin intermediul platformei 24pay, el a declarat că perioada de valabilitate a acestora va fi prelungită direct din aplicaţie.

În cazul elevilor şi studenţilor, aceştia vor putea solicita prelungirea valabilităţii titlurilor de călătorie după reluarea cursurilor "faţă în faţă", în baza deciziei Ministerului Educaţiei şi Cercetării. 

×
Subiecte în articol: abonamente iasi