x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vâlcea. Doi tineri reținuți pentru că au agresat un elev

Vâlcea. Doi tineri reținuți pentru că au agresat un elev

14 Oct 2017   •   19:00
Vâlcea. Doi tineri reținuți pentru că au agresat un elev

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Bălceşti au dispus reţinerea pentru 24 de ore a doi tineri care ar fi agresat un elev în apropierea Liceului "Petrache Poenaru", din oraşul Bălceşti, unde învaţă acesta. 

"Din cercetări rezultă faptul că vineri, în jurul orei 11,00, un tânăr de 19 ani şi unul de 29 de ani l-au lovit cu pumnii şi picioarele, precum şi cu o bâtă de baseball pe un tânăr de 18 ani, din comuna Lăcusteni. Motivul altercaţiei a fost un conflict verbal între elevul liceului şi tânărul de 19 ani", informează un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Vâlcea transmis sâmbătă AGERPRES. 

În baza probatoriului administrat în cauză, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti, poliţiştii de investigaţii criminale au dispus reţinerea celor doi tineri agresivi, pentru 24 de ore, aceştia fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vâlcea. 

În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzute de Codul penal.

AGERPRES

×