x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vâlcea: Nou-născut descoperit mort, într-o găleată. Mama lui e bănuită că l-ar fi ucis la naştere

Vâlcea: Nou-născut descoperit mort, într-o găleată. Mama lui e bănuită că l-ar fi ucis la naştere

20 Oct 2019   •   13:09
Vâlcea: Nou-născut descoperit mort, într-o găleată. Mama lui e bănuită că l-ar fi ucis la naştere

O femeie de 37 de ani din Brezoi este cercetată penal, fiind bănuită că şi-ar fi ucis copilul nou-născut, după ce în apartamentul în care locuia singură a fost descoperit, într-o găleată, cadavrul unui bebeluş, au anunţat, duminică, reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din Brezoi au fost sesizaţi vineri de către un medic de la o unitate spitalicească, unde femeia s-a prezentat cu „retenţie placentară”, aceasta fiind trimisă ulterior la o maternitate pentru a fi operată. Doctorii au fost cei care au constatat starea de lăuzie a acesteia.

„În lipsa nou-născutului au fost efectuate verificări pe raza oraşului Brezoi, stabilindu-se că femeia locuieşte singură, fără forme legale, într-un apartament, care aparţine concubinului său, plecat la muncă în străinătate. S-a pătruns în apartament, iar în baie, sub mai multe obiecte de vestimentaţie, a fost descoperit un recipient din plastic, tip găleată, iar în interiorul recipientului a fost descoperit cadavrul unui nou-născut de sex masculin”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Pe numele femeii a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere ori vătămarea nou-născutului, cazul său fiind preluat de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi pentru continuarea cercetărilor.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: nou-nascut mort