x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vaslui: Incendiu la un centru comercial din oraş

Vaslui: Incendiu la un centru comercial din oraş

26 Sep 2015   •   09:08
Vaslui: Incendiu la un centru comercial din oraş
Sursa foto: bethanyfire/Getty Images/iStockphoto

Cinci autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui cu 25 de cadre ale unităţii au intervenit, sâmbătă dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un centru comercial situat la ieşirea din Vaslui spre judeţul Iaşi.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii ISU Vaslui, un angajat al firmei de pază din respectivul centru comercial a observat incendiul care se putea propaga cu uşurinţă şi a anunţat incidentul la numărul de urgenţă 112.

'Incendiul se manifesta la o sală de bowling din Silver Mall, fiind rapid localizat şi stins. Urmează se stabilească în cel mai scurt timp cauzele izbucnirii acestuia. Au ars două frigidere şi un bar din incinta clădirii şi nu s-au înregistrat victime omeneşti. La intervenţie au participat 25 de pompieri ai unităţii noastre care au reuşit să stingă repede incendiul, astfel încât a fost eliminat riscul propagării lui în întreg centrul comercial', a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, cpt. Petru Iftene.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că focul a izbucnit din cauza unor defecţiuni la instalaţia electrică.  

×
Subiecte în articol: incendiu