x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vaslui - O cerere în căsătorie sângeroasă cu iz de viol

Vaslui - O cerere în căsătorie sângeroasă cu iz de viol

29 Aug 2016   •   12:18
Vaslui - O cerere în căsătorie sângeroasă cu iz de viol

Vasile Brăiescu, un vasluian de 37 de ani din localitatea Perieni, a primit o corecţie sângeroasă din partea unei minore pe care o ceruse în căsătorie.

Bărbatului care pusese ochii pe o tânăra de 17 ani, din satul Iana, i-au fost refuzate avansurile, minora spunând că nu va întreţine relaţii sexuale cu el decât după căsătorie.

Înfierbântat, individul nu a ezitat să o ceară de nevastă iar cei doi au plecat spre locuinţa bărbatului.

Brăiescu însă, odată ajuns acasă cu "logodnica", a tăbărât pe fată, dar aceasta l-a refuzat din nou, drept care individul a început să o lovescă, moment în care minora a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat în piept.

Bărbatul are 6 copii însă şi-a gonit nevasta care acum se află la muncă în Italia.

Vasile Brăiescu este cunoscut de săteni ca fiind foarte afemeiat şi că preferă fetele foarte tinere de maximum 17 ani.

Bărbatul rănit a fost preluat de o ambulanţă chemată la solicitarea fiului său în vârstă de 18 ani. Brăiescu a fost dus în stare gravã la spitalul din Bârlad, de unde a fost transferat cu o ambulantã specialã la Clinica de Cardiochirurgie Iasi. Medicii ieseni îl au sub observatie, deoarece i-a fost atinsã inimã de lama cutitului.

Politistii au deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente, urmând ca, în functie de concluziile medico-legale, sã fie fãcutã încadrarea juridicã a faptei. Crenguta R. a fost adusã la Centrul de Primire în Regim de Urgentã a Copilului Abuzat, Neglijat si Exploatat (CPRUCANE) din Bârlad, având vizibile pe corp urmele abuzului la care a fost supusã de bãrbatul din Perieni: ochii umflati, vineti, echimoze si rãni pe fatã, pe mâni etc. Fata a fost inclusã într-un program de consiliere psihologicã, având în vedere cã a ea a fost abuzatã sexual încã de când avea 9 ani. Cercetãrile vor fi continuate de cãtre politistii bârlãdeni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Bârlad, pentru a se stabili împrejurãrile în care a avut loc agresiunea asupra bãrbatului si cea asupra minorei care a comis fapta.

×