x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vaslui: Un bărbat a fost reţinut după ce ar fi furat bani din două şcoli şi un spital

Vaslui: Un bărbat a fost reţinut după ce ar fi furat bani din două şcoli şi un spital

13 Noi 2018   •   15:40
Vaslui: Un bărbat a fost reţinut după ce ar fi furat bani din două şcoli şi un spital

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din localitatea Dimitrie Cantemir, a fost reţinut de poliţişti, fiind bănuit de comiterea a trei infracţiuni de furt calificat, fapte comise în două unităţi de învăţământ şi un spital, a informat marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui. 

Potrivit sursei menţionate, suspectul a intrat în bucătăria unei şcoli şi într-o sală de clasă a altei unităţi de învăţământ, dar şi în spitalul din Huşi, de unde a sustras diferite sume de bani. 

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Huşi au probat activitatea infracţională a unui bărbat de 31 de ani, din comuna Dimitrie Cantemir, bănuit de comiterea a trei infracţiuni de furt calificat. Poliţiştii au stabilit faptul că, în perioada septembrie - noiembrie, bărbatul a pătruns în două unităţi de învăţământ şi într-o unitate medicală din municipiul Huşi şi a sustras sume de bani din genţile a trei persoane", se arată într-un comunicat remis de IPJ Vaslui. 

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioada de 24 de ore şi va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi pentru dispunerea unei măsuri preventive. AGERPRES

×
Subiecte în articol: barbat retinut