x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vaslui - Un bărbat i-a tăiat gâtul soţiei în faţa celor trei copii

Vaslui - Un bărbat i-a tăiat gâtul soţiei în faţa celor trei copii

30 Noi 2016   •   15:50
Vaslui - Un bărbat i-a tăiat gâtul soţiei în faţa celor trei copii
Sursa foto: Foto: bzv.ro

Crimă, urmată de tentativă de sinucidere, în comuna Ciocani, judeţul Vaslui. Probabil din gelozie și după o ceartă aprinsă cu femeia cu care avea trei copii, Vasile Uiuroc a pus mâna pe cuțit și i-a tăiat gâtul Mihaelei Grigoraș, de 22 de ani, apoi a încercat să se sinucidă. Și-a tăiat gâtul cu același cuțit, fără a-și provoca însă răni fatale, scrie vremeanoua.ro.


Bărbatul a fost preluat, în stare critică, de către o ambulanță și transportat la Spitalul Elena Beldiman, din Bârlad. Crima a avut loc marți seara, în fața celor trei copii, care au vârste de 2, 3 și 5 ani. Fetița cea mai mare a fugit din casă și a trecut strada, la bunica ei, strigând cât o ținea gura: “Mamaie! Mamaie! Vino că mămica e numai sânge!”. 

Oamenii din sat sunt șocați de cele întâmplate, mai ales că cei doi erau cunoscuți ca oameni liniștiți. Bărbatul, Vasile Uiuroc, de 27 de ani, a muncit, până în această toamnă, la o firmă din București, dar a fost concediat și s-a întors acasă, în Ciocani. Între timp a reușit să-și găsească de muncă, tot în Capitală și venise acasă, la familie, de puțin timp. 

Autorităţile investighează circumstanţele în care a avut loc crima.

×
Subiecte în articol: crima