x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vasluian arestat după ce a violat un consătean octogenar

Vasluian arestat după ce a violat un consătean octogenar

15 Ian 2018   •   13:42
Vasluian arestat după ce a violat un consătean octogenar

Un bărbat în vârstă de 54 de ani din comuna Soleşti a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că ar fi violat un octogenar, au informat luni reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui. 

Potrivit sursei menţionate, fapta s-ar fi produs în cursul zilei de vineri, când cei doi bărbaţi au consumat împreună băuturi alcoolice în casa victimei, după care între ei a izbucnit un conflict, iar bătrânul a fost obligat să întreţină raporturi sexuale. 

"Plângerea la numărul de urgenţă 112 s-a înregistrat duminică seara, dar fapta s-ar fi produs în cursul zilei de vineri. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de viol. Bărbatul de 54 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în faţa magistraţilor de la Judecătoria Vaslui cu propunere de arestare preventivă", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta. 

Bărbatul agresat a suferit leziuni grave, el fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru îngrijiri medicale. 

Conform IPJ, suspectul este recidivist şi a fost eliberat în urmă cu câteva luni din închisoare. AGERPRES

×
Subiecte în articol: vaslui octogenar violat solesti viol