x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vezi de ce viețile bicicliștilor constănțeni sunt puse în pericol

Vezi de ce viețile bicicliștilor constănțeni sunt puse în pericol

26 Mar 2016   •   21:00
Vezi de ce viețile bicicliștilor constănțeni sunt puse în pericol

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a fost sesizat cu privire la faptul că gurile de scurgere de pe carosabil pun în pericol bicicliştii relatează replicaonline.ro.

„Viaţa bicicliştilor este pusă în pericol pe străzile din Constanţa. Iar Poliţia, alături de administratorul de drum, trebuie să se asigure că drumul public este viabil pentru circulaţia participanţilor la trafic. De aceea, Optar a sesizat Poliţia din Constanţa”, au spus cei de la Optar.ro.

La scurt timp a sosit şi răspunsul de la IPJ Constanţa, în care se menţionează că au fost sesizate Primăria şi administratorul drumului.

„Avem onoarea să vă comunicăm că aspectele sesizate de dumneavoastră referitoarea la neridicarea la cota actuală a drumului a capacelor de guri de canalizare, starea tehnică necorespunzătoare încă a suprafeţei părţii carosabile, folosirea de capace atipice pentru acoperirea gurilor de scurgere şi care ar putea facilita producerea accidentelor rutiere participanţilor la traficul rutier – bicicliştilor, şi nu numai, au fost aduse la cunoştinţa administratorului drumului şi Primăriei municipiului Constanţa pentru dispunerea măsurilor în regim de urgenţă de remediere a aspectelor sesizate”, se arată în răspunsul IPJ.

×