x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO - Doi indivizi beţi s-au urcat pe un acoperiş; unul a căzut în gol

VIDEO - Doi indivizi beţi s-au urcat pe un acoperiş; unul a căzut în gol

09 Oct 2015   •   16:11
VIDEO - Doi indivizi beţi s-au urcat pe un acoperiş; unul a căzut în gol

O patrulă de jandarmi din cadrul IJJ Maramureş a fost nevoită să intervină, vineri, în municipiul Baia Mare, pentru a coborî doi tineri în stare de ebrietate care urcaseră pe acoperişul unei clădiri aflate în reabilitare.

Unul dintre tineri a alunecat, căzând în gol pe o roabă aflată la parterul clădirii. Tânărul a fost transportat imediat la SJU Baia Mare pentru îngrijiri medicale, iar cel rămas pe acoperiş a fost coborât cu sprijinul echipei de intervenţie a ISU Maramureş.

Potrivit unui comunicat de presă al IJJ Maramureş, remis AGERPRES, tânărul rănit a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş şi transportat la U.P.U. a Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare.

De asemenea, un echipaj de jandarmi venit în sprijin a însoţit autosanitara la spital, unde tânărul a fost investigat de către medici, care au constatat şi faptul că rănile suferite nu necesitau internare.

'Fiind încă sub efectul euforic şi 'anesteziat' de alcoolul consumat, tânărul a avut un comportament aparte, înjurând pe oricine îi ieşea în cale, provocând indignarea cadrelor medicale', precizează comunicatul.

Echipajul Jandarmeriei l-a preluat pe tânăr de la Urgenţă, fiind condus la sediul Poliţiei pentru finalizarea cercetărilor şi aplicarea măsurilor legale ce se impun. AGERPRES

Petrecaret la spital

×