x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bercea nu se simte în largul său la închisoare. Mondialu' e claustrofob!

Bercea nu se simte în largul său la închisoare. Mondialu' e claustrofob!

02 Mar 2011   •   10:15
Bercea nu se simte în largul său la închisoare. Mondialu' e claustrofob!
Sursa foto: /antena3.ro
154345-.jpgBercea Mondial are probleme de acomodare într-o celulă de câţiva metri pătraţi. Medical, se numeşte claustrofobie. Este ultima încercare a avocaţilor săi de a-l scăpa din arestul preventiv.

Astăzi, magistraţii Tribunalului Olt au amânat pentru mâine judecarea cererii de eliberare provizorie sub control judiciar a lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial. Instanţa a luat decizia amânării judecării cauzei din lipsa dosarului de fond, Bercea Mondial urmând să fie adus în faţa instanţei mâine, la ora 12:00.

Citeşte şi Rudele lui Bercea Mondial au făcut scandal în faţa Tribunalului Olt

Avocatul a depus ieri cererea de eliberare a lui Bercea Mondial, care susţine că nu poate suporta condiţiile din arest pentru că suferă de claustrofobie.

În această săptămână, pe numele lui Bercea Mondial a mai fost deschis încă un dosar de cercetare, procurorii din Olt anchetând modul în care Sandu Anghel a obţinut permisul de conducere, având în vedere că nu ştie să scrie şi întâmpină mari dificultăţi la citire. La interogatoriu acesta a declarat că a luat permisul de conducere auto după ce a dat şpagă.

"La data de 1 martie 2011, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, a fost înregistrat dosarul nr. 327/PA/2011, în care se efectuează cercetări cu privire la modul de dobândire a permisului de conducere de către numitul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Bercea are permis de conducere auto din 1990 şi documentul i-ar putea fi anulat dacă se dovedeşte că a încălcat grav regulile de circulaţie.

În prezent, Bercea Mondial este arestat preventiv, pentru 29 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor calificat, după ce unul dintre nepoţii său, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, l-a acuzat că l-a lovit cu un cuţit în spate.

Din anul 2005 şi până în prezent Sandu Anghel şi membrii familiei sale au fost cercetaţi de către procurorii din judeţul Olt în 63 de dosare, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. În nouă dintre acestea s-a dispus trimiterea în judecată.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Olt a făcut cercetări în 120 de dosare în care sunt implicaţi Bercea şi membrii familiei sale.

×