x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vrei să vezi cum arată campioana mondială a pisicilor? Miuccia Prada D'Or PtitPrince vine două zile la Bucureşti

Vrei să vezi cum arată campioana mondială a pisicilor? Miuccia Prada D'Or PtitPrince vine două zile la Bucureşti

30 Sep 2011   •   09:37
Vrei să vezi cum arată campioana mondială a pisicilor? Miuccia Prada D'Or PtitPrince vine două zile la Bucureşti

Vaporoasa Angora Turceasca, spectaculosul Ocicat, frumoasa Neva Masquerade. Sunt cateva dintre cele 250 de pisici de rasa din Romania, Ungaria, Ucraina, Slovenia, Italia, Serbia, Bulgaria, Israel, Portugalia, Suedia si Rusia care vor defila sambata si duminica (1 si 2 octombrie) la Bucuresti, in cadrul Expozitiei Internationale Felina de Toamna, editia XXII-XXIII.

Evenimentul va avea loc in complexul Romexpo (pavilionul F, intrarea C), programul celor doua zile fiind 10-17.

Punctul culminant al manifestarii este concursul BEST IN SHOW. Finalistii celor patru categorii de grupe (grupa 1-persane si exotice, grupa 2-par semilung, grupa 3-par scurt si grupa 4-orientale si siameze) se vor intrece in marea finala pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii pentru finalisti, constand in hrana si accesorii pentru pisici.

Juriul este format din patru arbitri internationali: Anne Veland (Norvegia), Karl Preiss (Austria), Henry Hornell (Norvegia) si Fabio Brambilla (Italia). Concurentele sunt norvegiene de padure, persane, maine coon, british shorthair, ragdoll, cornish rex, devon rex, singapura, turkish angora, albastre de rusia, bengaleze, burma, exotic shorthair, siberiana, abisiniana, siameza, orientala.

Printre participante se numara si pisica abisiniana Miuccia Prada D'Or PtitPrince, campiona mondiala absoluta de anul trecut.

Ca de fiecara data, in cadrul evenimentului se va desfasura si campania "ARATA CA ITI PASA", in cadrul careia se vor strange donatii (in bani sau hrana) pentru animalele din adaposturi. Organizatiile pentru protectia animalelor GIA si ROBI vor aduce si cateva pisici spre adoptie.

Organizatorul expozitiei este Asociatia Felina SofistiCAT.

×