x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 25 de turişti belgieni, răniţi în urma unui accident produs pe DN 1E, Poiana Braşov - Râşnov

25 de turişti belgieni, răniţi în urma unui accident produs pe DN 1E, Poiana Braşov - Râşnov

18 Mai 2014   •   10:59
25 de turişti belgieni, răniţi în urma unui accident produs pe DN 1E, Poiana Braşov - Râşnov
UPDATE 12:05 - 25 de turişti belgieni aflaţi în autocarul care s-a răsturnat duminică dimineaţa pe DN 1E între Poiana Braşov şi Râşnov, se află internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov iar una va fi transportată cu elicopterul SMURD la Târgu-Mureş pentru îngrijiri medicale.

Şeful SMURD Braşov, dr. Cristina Vecerdi, a declarat, pentru Agerpres, că 24 de persoane cu diverse răni se află internate la Braşov, iar o altă persoană cu traumatism cranian va fi transportată cu elicopterul SMURD la Târgu -Mureş.

"Toate victimele sunt investigate în acest moment şi nu vă pot spune cu exactitate starea fiecărei persoane. Toate sunt stabilizate", a spus Vecerdi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, comisarul-şef Liviu Naghi, a precizat, pentru AGERPRES, că accidentul s-a produs între Poiana Braşov şi Râşnov la km 17.

"Şoferul autocarului, un braşovean în vârstă de 67 de ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, iar autocarul s-a răsturnat într-o râpă dar a rămas pe roţi. Toţi turiştii erau belgieni cu vârste de peste 50 de ani. Circulaţia pe DN1E a fost oprită până la finalizarea cercetărilor", a spus comisarul-şef Liviu Naghi.

10 persoane au fost rănite duminică dimineaţa, în urma unui accident care a avut loc pe DN 1E, între Poiana Braşov şi Râşnov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, cele 10 victime se aflau într-un autocar cu 25 de persoane, care a părăsit partea carosabilă şi a ieşit în decor.

La faţa locului s-au deplasat cinci echipaje SMURD şi cinci ambulanţe pentru a acorda îngrijiri victimelor care au răni abdominale, toracice şi de membre.

×
Subiecte în articol: accident brasov raniti